Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!

Varškėčiai su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvių vyniotinis
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Bulvių kukuliai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Skaniosios bulvytės
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių paplotėliai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių apkepas
-
Keptos armonikos
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Cepelinai
-
Blynai su moliūgais
-
Apkepas „La Graikija“
Varškėčiai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
-
o ką ???
2014-11-24 16:01
Turėtų būti gardu.O jei į vidų dar kokį virtos maltos mėsos gabaliuką įdėtume ? Su grietinės,sviestuko padažiuku,su krapiukais arba su grybu padažu.Neblogai, tiesa ?
-
Laima
2014-10-10 01:06
Puikus receptai yra didelis pasirinkimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...