Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Varškėčiai su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | bulvių |
| 300 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 50 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Bulvių suflė
-
Bulvių apkepas
-
Sklindžiai su spirgais
-
Bulvių pica
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Raganos kepsniukas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Kugelis
-
Troškinys čenachinėse
-
Įdarytos bulvės
Varškėčiai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
-
o ką ???
2014-11-24 16:01
Turėtų būti gardu.O jei į vidų dar kokį virtos maltos mėsos gabaliuką įdėtume ? Su grietinės,sviestuko padažiuku,su krapiukais arba su grybu padažu.Neblogai, tiesa ?
-
Laima
2014-10-10 01:06
Puikus receptai yra didelis pasirinkimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
