Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!

Varškėčiai su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Cepelinai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių pica
-
Bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su grybais
Varškėčiai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
-
o ką ???
2014-11-24 16:01
Turėtų būti gardu.O jei į vidų dar kokį virtos maltos mėsos gabaliuką įdėtume ? Su grietinės,sviestuko padažiuku,su krapiukais arba su grybu padažu.Neblogai, tiesa ?
-
Laima
2014-10-10 01:06
Puikus receptai yra didelis pasirinkimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...