Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!

Varškėčiai su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių vėdarai
-
Bulviniai vėdarai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių patiekalas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvinukai
-
Rudens blynai
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių kotletai
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
Varškėčiai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
-
o ką ???
2014-11-24 16:01
Turėtų būti gardu.O jei į vidų dar kokį virtos maltos mėsos gabaliuką įdėtume ? Su grietinės,sviestuko padažiuku,su krapiukais arba su grybu padažu.Neblogai, tiesa ?
-
Laima
2014-10-10 01:06
Puikus receptai yra didelis pasirinkimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...