Bulves išvirti, sugrūsti. Įdėti miltus, išplaktus kiaušinius, grietinę, muskatą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Patiekti su varške arba grietine.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtų bulvių blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | muskatas (maltas) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Mėsos apkepas
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių patiekalas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių salotos
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Vėdarai su cukinijomis
Virtų bulvių blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Muskatas, maltas
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bulvės, didelės,
4 vienetai - Baltieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, sugrūsti. Įdėti miltus, išplaktus kiaušinius, grietinę, muskatą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Patiekti su varške arba grietine.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
[email protected]
2014-01-31 21:38
:) geras
-
(anonimas)
2011-10-30 13:07
:super: %-) :super2:
-
egle
2011-06-15 20:29
Nebrangu ir skanu :super:
-
Ineta
2011-06-01 18:07
Čia kaip žemaitiški blynai tik be mėsos :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...