
Baltarusiški bulviniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
15 vienetų | bulvių |
175 mililitrai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių plokštainis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių pica
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Musak
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvinukai
Baltarusiški bulviniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
15 vienetų -
Kvietiniai miltai,
175 mililitrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
staras
2011-09-12 10:38
neaišku dėl nupylimo vandens ,pagal miltų kieki čia reikėtu išspausti per marlę.... ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...