Baltarusiški bulviniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 15 vienetų | bulvių |
| 175 mililitrai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys čenachinėse
-
Mėsos apkepas
-
Bulvinės bandelės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių suflė
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Pikantiškos bulvės
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių patiekalas
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Žemaičių blynai
-
Rudens blynai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Sūrio kroketai
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių apkepas su morkomis
Baltarusiški bulviniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
15 vienetų -
Kvietiniai miltai,
175 mililitrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
staras
2011-09-12 10:38
neaišku dėl nupylimo vandens ,pagal miltų kieki čia reikėtu išspausti per marlę.... ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
