Baltarusiški bulviniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
15 vienetų | bulvių |
175 mililitrai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos - bulvių apkepas
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Bulvių plokštainis su grybais
- Blyninės picos iš bulvių
- Vyžos iš bulvių
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Žemaičių blynai
- Cepelinai
- Itališkai pagamintos bulvės
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Bulviškienė
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Naminiai bulvių traškučiai
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Bulviniai vėdarai
- Bulvių apkepas su morkomis
- Bulvių kotletai su porais
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
Baltarusiški bulviniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
15 vienetų -
Kvietiniai miltai,
175 mililitrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
staras
2011-09-12 10:38
neaišku dėl nupylimo vandens ,pagal miltų kieki čia reikėtu išspausti per marlę.... ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...