![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | manų košės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
300 g bulvių išsivirti su lupena. Likusias bulves nuskusti ir sutarkuoti su tarkavimo mašina. Per marlę nukošti visą gautą skystį. Kai skystis nusistovi, jį nupilti, o ant dugno likusį krakmolą sudėti į bulvių masę.
2.
Į sutarkuotų bulvių masę dedame išvirtas, nuluptas ir per mėsmalę sumaltas virtas bulves, taip pat išvirtą manų košę (ji turi būti ypač kietai išvirta), mušame kiaušinį, įdedame krakmolo, pagal skonį įberiame druskos ir pipirų. Formuojame rutuliukus ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Virti apie 20 minučių.
3.
Patiekti su grietine, sviestu, kepintais svogūnais ar spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Cepelinai su mėsa
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių vyniotinis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Kugelis
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Rudens blynai
Bulvinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Manų košė,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
300 g bulvių išsivirti su lupena. Likusias bulves nuskusti ir sutarkuoti su tarkavimo mašina. Per marlę nukošti visą gautą skystį. Kai skystis nusistovi, jį nupilti, o ant dugno likusį krakmolą sudėti į bulvių masę.
Į sutarkuotų bulvių masę dedame išvirtas, nuluptas ir per mėsmalę sumaltas virtas bulves, taip pat išvirtą manų košę (ji turi būti ypač kietai išvirta), mušame kiaušinį, įdedame krakmolo, pagal skonį įberiame druskos ir pipirų. Formuojame rutuliukus ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Virti apie 20 minučių.
Patiekti su grietine, sviestu, kepintais svogūnais ar spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...