8 vienetai | bulvių |
0.5 kilogramo | mėsa (malta) |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).
Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Troškinys čenachinėse
- Švilpikai
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių apkepas su morkomis
- Blynai su razinom ir migdolais
- Vėdarai
- Bulvių kroketai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulviniai blynai su grybais
- Musak
- Bulvių vėdarai
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Sūrio kroketai
Raganos kepsniukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
8 vienetai -
Mėsa, malta,
0.5 kilogramo -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuoti burokine trintuve, pabarstyti prieskoniais, druska, išmaišyti ir pusę dėti į riebalais išteptą skardą.
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).
Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.
Komentarai (9)
-
Janina
2019-08-28 22:04
Aš darau taip:skardos apačioje bulvės pjaustytos griežinėliais{Ir taip lipu į viršų},faršas,griežinėliais pjaustyti pomidorai,svogūnai griežinėliais,patepu
majonezu ir kepu,prieš baigiant užtarkuoju ferm.sūrio.Neužmirškite uždėti
prieskonių.Skanu,patiks.
-
Ona
2015-09-29 13:54
Pamirsote parasyti kiek kiausiniu reikia deti;-)
-
alda
2015-04-29 13:14
Galima deti dar sluoksni tarkuotu morku ir supjaustytu pomidoru sumaisytu su prieskoniais, ar svogunu ir konservuotu zirneliu. Kas ko turi po ranka, bet viena karta bulves apacioj dedu, o kita - tik virsuj ☺
-
anna
2015-04-17 11:15
O kokioj temperaturoj kepti?kiek kiausiniu?
-
renata
2015-03-02 12:23
Labai skanu
-
Regina
2015-01-19 12:28
O kiek kiausiniu?
-
Danute
2015-01-18 19:57
Sotus ir skanus maistas.Aciu
-
Živile
2015-01-18 14:36
Pasigaminau kepsniuka.Visai skanus gavosi, pyliau sultini i mesyte tai sultinga skani iskepe:) sakyciau labai jau sotus pati