Žemaičių blynai su spirgučiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
200 gramų | kiauliena (spirgučiai) |
8 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio, virtos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čekiški bulviniai blynai
- Vėdarai
- Keptos bulvės su cukinija
- Blynai su moliūgais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulvių apkepas
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Švediški bulviniai blynai
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Linksmoji bulvių košė
- Orkaitėje keptos bulvės
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Greitas bulvių apkepas
- Cepelinai
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Troškinys čenachinėse
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulvių apkepas pagal Vanill
Žemaičių blynai su spirgučiais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, spirgučiai,
200 gramų -
Bulvės, vidutinio dydžio, virtos,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (7)
-
Nijolė
2017-06-26 18:40
Lb.daug esu prigaminusi žemaičių blynų!Tikrai jie lb. skanūs ir man patinka!!!Ačiū Poniai Ritai už receptą ir nuotrauką(:)
-
Rita Skiezgiliene.
2014-02-07 01:12
Pabandysiu turetu buti skanu
-
žemaitė
2013-09-20 13:38
o kiaušinio tai nereik, nes tada dėsit žiauriai daug krakmolo, o jei ne tai lips prie rankų tešla.
-
kulinaras
2013-06-22 07:57
:DD geras bajeris tai manai kad jie ten normaliai iskeps nespirginti? aisku kad jau jie turi buti iskepe :DD
-
zydrune
2012-09-17 14:29
o spirgucia turi buti jau iskepe ar galima ir zalius deti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...