Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištiena pietums
- Vištienos pyragas
- Kepta višta su grikiais
- Morkų troškinys su vištiena
- Keptas kalakutas
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Aštrūs sparneliai
- Vištiena ant grotelių
- Vištiena garų puode
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Maltiniai su kaparėliais
- Pyragas su lašišos įdaru
- Šventinė višta
- Vištienos filė kepsnys
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Ant grotelių kepta višta
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...