Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | vištienos filė |
| 8 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 25 gramai | sviestas |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Gardžioji vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kiniški sparneliai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Antis, kepta aluje
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištienos pyragas
-
Traški vištiena
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Paukštienos apkepas
-
Kepta antienos file
-
Kalakutiena su medumi
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
