Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)

Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena kinietiškai
-
Auksinės šlaunelės
-
Viščiukas tabaka
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Višta ant alaus butelio
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Antis Velykų stalui
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Aštrūs sparneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...