
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištiena (sparneliai (vidurinė dalis)) |
šiek tiek | karis |
šiek tiek | kalendra (malta) |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | česnakas (traiškitas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos sparnelius kruopščiai nuplauti, nusausinti ir sudėti į dubenį. Prieskonius sumaišyti su keliais šlakeliais alyvuogių aliejaus ir įtrinti sparnelius.
2.
Padėti šaltai pastovėti mažiausiai valandą. Sudėti į kepimo indą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 40 min.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kebabas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antis su grybų įdaru
-
Kalakutiena su medumi
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, sparneliai (vidurinė dalis),
1 kilogramas - Karis
- Kalendra, malta
- Kmynai
- Česnakas, traiškitas
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos sparnelius kruopščiai nuplauti, nusausinti ir sudėti į dubenį. Prieskonius sumaišyti su keliais šlakeliais alyvuogių aliejaus ir įtrinti sparnelius.
Padėti šaltai pastovėti mažiausiai valandą. Sudėti į kepimo indą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 40 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...