
Maltos vištienos kebabas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
200 gramų | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
2.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Aluje troškinta višta
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepta vištiena
-
Neįprasti kotletukai
-
Kijevo kotletai
-
Naminis šnicelis
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos filė šašlykas
Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, malta,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai