![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šventinė višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti ir stambūs) |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
2.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
3.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Blauzdelės grilyje
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su ryžiais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Višta rankovėje
-
Keptas kalakutas
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Keptos ančiukų kulšelės
Šventinė višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti ir stambūs
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...