Šventinė višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | vištiena |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti ir stambūs) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
2.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
3.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištiena garų puode
-
Vištiena su kopūstais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos suktinukai
-
"Girta vištiena"
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Įdarytos bandelės
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Bulvių košė su vištiena
-
Filiukai pataluose
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Šventinė višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti ir stambūs
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
