Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 6 vienetai | vištiena (šlaunelės (be kaulo)) |
| 6 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (džiovintos) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti)) |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištienos kukuliai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištų sparneliai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta antis su obuoliais
-
Čachochbilis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kalakutienos pjausniai
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo),
6 vienetai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Petražolės, džiovintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis -
Majonezas, česnakinis (šaukštai - nubraukti),
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai