Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | vištiena (šlaunelės (be kaulo)) |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti)) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos sparneliai
- Šventiniai drebučiai
- Vištienos kepsniukai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Citrininė višta
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Troškinta antis su svogūnais
- Troškintos vištų blauzdelės
- Vištienos suktinukai
- Kalakutienos guliašas
- Vištiena su daržovemis
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištiena su pupelemis
- Kalakutiena bulvių geldelėse
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo),
6 vienetai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Petražolės, džiovintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis -
Majonezas, česnakinis (šaukštai - nubraukti),
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai