
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Čachochbilis
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos blyneliai
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena garų puode
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena ant druskos
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...