
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė višta
-
Višta ant alaus butelio
-
Traškios vištienos juostelės
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kotletukai su moliūgu
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Įdaryta antis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Kebabas
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Traški vištiena
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Laukinis ryžių plovas
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...