Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
| 1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
| 70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Maltos vištienos kebabas
-
Naminės mini tortilijos
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Vištiena su apelsinais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Įdaryta velykinė antis
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Keptas ančiukas
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
