
Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kepta supjaustyta višta
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Troškinta vištiena
-
Viščiukas tabaka
-
Šventinis kalakutas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištienos file kepsnys
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...