600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Keptos vištos blauzdelės
- Vištienos šašlykas
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Kiniški sparneliai
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Keptos anties šlaunelės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Skanioji vištytė
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištiena su pupelemis
- Traškios vištienos juostelės
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
Vištienos kotletas su siurprizu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.