
600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Ant grotelių kepta višta
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena garų puode
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Sparneliai su kariu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kebabas
-
Vištienos kotletas su siurprizu
Vištienos kotletas su siurprizu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.