
Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | pievagrybiai |
1 stiklinė | baltas vynas |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | žirneliai |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai