Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | vištienos krūtinėlės |
| 400 gramų | pievagrybiai |
| 1 stiklinė | baltas vynas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 stiklinė | žirneliai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 100 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kepsneliai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta višta su bulvėm
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos kepsniukai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Troškinys čenachinėse
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai