Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | pievagrybiai |
1 stiklinė | baltas vynas |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | žirneliai |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Virta apkepinta vištiena
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Aštrūs sparneliai
- Naminės mini tortilijos
- Kijevo kotletas
- Vištiena "afigiena"
- Keptos bulvės ir vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Antis, kepta aluje
- Vištienos pyragas
- Daržovių bei mėsos troškinys
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai