Įdaryta velykinė antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
300 gramų | bulvių |
200 | grybai (švieži arba sūdyti) |
100 gramų | lašinukai |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
2.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
3.
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
4.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Orkaitėje kepta višta
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištienos blyneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena su sojų daigais
- Keptas viščiukas
- Vištienos file kepsnys
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištiena su traškia plutele
- Kepsneliai su grybais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Kepta višta su obuoliais
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Troškinta vištiena su paprika
Įdaryta velykinė antis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų -
Grybai, švieži arba sūdyti,
200 -
Lašinukai ,
100 gramų - Obelių aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...