
Įdaryta velykinė antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
300 gramų | bulvių |
200 | grybai (švieži arba sūdyti) |
100 gramų | lašinukai |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
2.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
3.
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
4.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena su traškia plutele
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta antiena
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Prancūziški kotletai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
Įdaryta velykinė antis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų -
Grybai, švieži arba sūdyti,
200 -
Lašinukai ,
100 gramų - Obelių aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...