Įdaryta velykinė antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
300 gramų | bulvių |
200 | grybai (švieži arba sūdyti) |
100 gramų | lašinukai |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
2.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
3.
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
4.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kepta supjaustyta višta
- Saldžiarūgštė vištiena
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos juostelės su sezamu
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištiena grietinėlės padaže
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos filė šašlykas
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Morkų troškinys su vištiena
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištienos sparneliai su medumi
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Virtinukai su vištiena
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Aluje troškinta višta
Įdaryta velykinė antis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų -
Grybai, švieži arba sūdyti,
200 -
Lašinukai ,
100 gramų - Obelių aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...