
Įdaryta velykinė antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
300 gramų | bulvių |
200 | grybai (švieži arba sūdyti) |
100 gramų | lašinukai |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
2.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
3.
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
4.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Ant grotelių kepta višta
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena garų puode
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Sparneliai su kariu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kebabas
-
Vištienos kotletas su siurprizu
Įdaryta velykinė antis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų -
Grybai, švieži arba sūdyti,
200 -
Lašinukai ,
100 gramų - Obelių aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antį apšlakstyti aliejumi, gerai įtrinti druska ir pipirais. Leisti marinuotis bent pusdienį.
Bulvės nuskusti, nuplauti stambiai supjaustyti ir išvirti (nepervirti, kad nepasidarytų košė).
Kol verda bulvės, į keptuvę sudėti apkepti nuplautus ir supjaustytus grybus, dėti mažais kubeliais pjaustytų lašinukų, berti druskos (jeigu grybai sūdyti,tada nereik), pipirų. Tada kartu sudėti išvirtas bulves.
Bulvių - grybų mase įdaryti antį arba žąsį ir pašauti į didelės temperatūros orkaitė 2 - 2,5 valandoms.
Taip kepdavo laukinius paukščius dar mano močiutė. Paprasta, skanu, bet kartu ir labai bajoriška!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...