![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
8 vienetai | bulvių |
6 vienetai | malta vištienos šlaunelių mėsa |
2 saujos | šparaginės pupelės |
2 saujos | žiediniai kopūstai |
2 saujelės | žirniai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną apibarstyti druska, sudėti į garpuodį ir virti apie 20 - 25 minutes nuo užvirimo.
2.
Tada ant viršaus sudėti šparagines pupeles, žirnius ir žiedinius kopūstus. Pavirti dar 10 - 15 minučių.
3.
Patiekti su virtomis bulvėmis. Apibarstyti džiovintais krapais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos keksiukai
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos pyragas su grybais
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
8 vienetai -
Malta vištienos šlaunelių mėsa,
6 vienetai -
Šparaginės pupelės,
2 saujos -
Žiediniai kopūstai,
2 saujos -
Žirniai,
2 saujelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstyti druska, sudėti į garpuodį ir virti apie 20 - 25 minutes nuo užvirimo.
Tada ant viršaus sudėti šparagines pupeles, žirnius ir žiedinius kopūstus. Pavirti dar 10 - 15 minučių.
Patiekti su virtomis bulvėmis. Apibarstyti džiovintais krapais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...