Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.

Vištiena su rabarbarais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | petražolės (sukapotos) |
150 gramų | datulės (džiovintos, smulkiai supjaustytos) |
4 vienetai | mėta (lapeliai, sugrūsti) |
600 gramų | vištų blauzdelės |
250 gramų | rabarbarai (kubeliais supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
250 gramų | svogūnai (raudonieji, susmulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (sugrūsti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | šafranas |
50 mililitrų | citrinų sultys |
800 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
4 valgomieji šaukštai | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Makaronai su vištiena
Vištiena su rabarbarais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, sukapotos,
1 sauja -
Datulės, džiovintos, smulkiai supjaustytos,
150 gramų -
Mėta, lapeliai, sugrūsti,
4 vienetai -
Vištų blauzdelės,
600 gramų -
Rabarbarai, kubeliais supjaustyti,
250 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Svogūnai, raudonieji, susmulkinti,
250 gramų -
Česnakas, sugrūsti,
1 skiltelė -
Šafranas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Sultinys, vištienos,
800 mililitrų -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
4 valgomieji šaukštai -
Medus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...