
Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepti viščiukai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Keri viščiukas
-
Vištiena su ananasais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Traški vištiena
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Orkaitėje kepta višta
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Višta ispaniškai
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kijevo kotletai
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...