
Vištienos plovas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai (plikyti) |
500 gramų | vištiena |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smukintas) |
2 | morkos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
2.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
3.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
4.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
5.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Traški vištiena
-
Vištienos pilavas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Labai paprasti koldūnai
-
„Šypsena“
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptos anties šlaunelės
-
Višta ant alaus butelio
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
Vištienos plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai, smukintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...