
Vištienos plovas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai (plikyti) |
500 gramų | vištiena |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smukintas) |
2 | morkos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
2.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
3.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
4.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
5.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena grybų padaže
-
Kalakutienos pyragas
-
Kijevo kotletas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos plovas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kotletai pomidorų padaže
Vištienos plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai, smukintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...