Svogūną ir česnakus susmulkiname ir apkepame riebalauose.
Nuo duonos nupjaustome plutelę, minkštimą užpilame pienu ir palaukiame kol suminkštės.
Duonos minkštimą, svogūnus ir česnakus sudedame į kalakutienos faršą ir išmaišome.
Įmušame kiaušinį, pagardiname druska, pipirais, išmaišome ir dedame į šaldytuvą, kad atvėstų.
Alyvuoges susmulkiname ir sumaišome su kaparėliais, riešutais ir grietinėle.
Faršą padaliname į 6 dalis, suformuojame paplotėlius, į vidurį dedame po porą šaukštų alyvuogių ir riešutų įdaro, bei suformuojame maltinius.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame karštuose riebaluose.
Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie 8 min.
Patiekiame su ryžiais ir salotomis. Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Maltiniai su kaparėliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | alyvuogių (be kauliukų) |
1 valgomasis šaukštas | kaparėliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | riešutai (kedro) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (riebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
500 gramų | kalakutiena (faršas) |
1 stiklinė | pienas |
2 riekės | duona |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Virtinukai su vištiena
-
Viščiukas tabaka
-
Višta rankovėje
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kijevo kotletai
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Įdarytos bandelės
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Maltiniai su kaparėliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Alyvuogės, be kauliukų,
100 gramų -
Kaparėliai, konservuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Riešutai, kedro,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai, malti,
2 valgomieji šaukštai -
Kalakutiena, faršas,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Duona,
2 riekės - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną ir česnakus susmulkiname ir apkepame riebalauose.
Nuo duonos nupjaustome plutelę, minkštimą užpilame pienu ir palaukiame kol suminkštės.
Duonos minkštimą, svogūnus ir česnakus sudedame į kalakutienos faršą ir išmaišome.
Įmušame kiaušinį, pagardiname druska, pipirais, išmaišome ir dedame į šaldytuvą, kad atvėstų.
Alyvuoges susmulkiname ir sumaišome su kaparėliais, riešutais ir grietinėle.
Faršą padaliname į 6 dalis, suformuojame paplotėlius, į vidurį dedame po porą šaukštų alyvuogių ir riešutų įdaro, bei suformuojame maltinius.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame karštuose riebaluose.
Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie 8 min.
Patiekiame su ryžiais ir salotomis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...