
1 vienetas | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | prieskoniai (vištienos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos apkepas
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos sparneliai
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištiena grybų padaže
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Įdaryta antis
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištiena jogurto marinate
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena grietinėlės padaže
Višta rankovėje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Prieskoniai, vištienos,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištą ištrinti prieskoniais, trintu česnaku, druska ir aliejumi. Palikti marinuotis bent 3 valandoms.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti stambiais griežinėliais.
Į kepimo rankovę sudėti bulves, vištą, užrišti rankovės galus ir pašauti į 200°C temperatūros orkaitę. Kepti apie 1 - 1,5 valandos.
Komentarai (8)
-
Aida
2016-11-11 20:23
Labai skaniai gavosi as tik dar dejau majonezo ir keciupo saslyku
-
Tautietis
2016-03-06 18:31
Paukštienos visiškai nemarinuoju,sutraiškau 5 česnako skilteles,druska,pipirai pagal skonį ir truputis čili padažo.Rekomenduoju.
-
saras
2015-05-22 20:27
as dedu tik druska pipira cesnaka ir kmynus. Visasa gaunasi super!
-
Maryte
2015-03-23 14:06
Maistas plastmasineje pakuotėje? Chemines medžiagos nuo karščio pereina i maistą. Net vandens nepatariama laikyti plastmasiniuose buteliuose, o ypač kai karšta... Jau įrodyta, kad medžiagos iš plastmasinių butelio pereina i vandenį ir dažniausiai sukelia krūtų veži. O cia maistą gaminti plastmasiniam maiše? Niekada! Be maišo puikiausiai ir skaniai iškepa...
-
robertas
2014-04-13 20:53
skaniai gavosi