
Virtinukai su vištiena
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų | vištienos filė (Ilzenbergo ūkis) | |
1 galva | svogūnai | |
50 gramų | sviestas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
šiek tiek | vanduo | |
5 gramai | sausų mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant grotelių
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos kepsneliai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Traški vištiena
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištiena su apelsinais
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos apkepas
-
Sparneliai su kariu
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Bulvių košė su vištiena
Virtinukai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis,
100 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų - Vanduo
-
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...