Virtinukai su vištiena
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 100 gramų | vištienos filė (Ilzenbergo ūkis) | |
| 1 galva | svogūnai | |
| 50 gramų | sviestas | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Tešlai: | ||
| 300 gramų | miltai | |
| šiek tiek | vanduo | |
| 5 gramai | sausų mielių | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis su apelsinais
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Šventinė višta
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos pyragas
-
Antis, kepta aluje
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
Virtinukai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis,
100 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų - Vanduo
-
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
