Virtinukai su vištiena
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų | vištienos filė (Ilzenbergo ūkis) | |
1 galva | svogūnai | |
50 gramų | sviestas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
šiek tiek | vanduo | |
5 gramai | sausų mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kepta supjaustyta višta
- Saldžiarūgštė vištiena
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos juostelės su sezamu
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištiena grietinėlės padaže
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos filė šašlykas
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Morkų troškinys su vištiena
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištienos sparneliai su medumi
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Virtinukai su vištiena
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Aluje troškinta višta
Virtinukai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis,
100 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų - Vanduo
-
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...