
Virtinukai su vištiena
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų | vištienos filė (Ilzenbergo ūkis) | |
1 galva | svogūnai | |
50 gramų | sviestas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
šiek tiek | vanduo | |
5 gramai | sausų mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Višta ispaniškai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Įdaryta antis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Keri viščiukas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos šašlykas
-
Lazanija su vištiena
Virtinukai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis,
100 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų - Vanduo
-
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...