Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
600 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
„Saulytė“
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos filė suktinukai
-
Višta vyne
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Gardžioji vištiena
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Antis, kepta aluje
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su aštriu padažu
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
600 gramų - Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2015-03-13 12:08
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...