Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!

Vištiena su cukinija ir pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
600 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištiena su ryžiais
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Keri viščiukas
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepti vištų sparneliai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos kukuliai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Viščiukas folijoje
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
600 gramų - Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2015-03-13 12:08
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...