Smulkintą vištieną išmaišykite su kiaušiniu, piene išmirkintu batonu, majonezu.
Pagardinkite prieskoniais.
Šlapiomis rankomis suformuokite mažus kepsnelius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

Vištienos kepsneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | vištiena (smulkinta ) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 riekės | batonas |
1 stiklinė | pienas |
1 žiupsnelis | prieskoniai (kario) |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
200 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Patiekite su mėgstamu garnyru ar padažu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Vištienos kepsneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, smulkinta ,
700 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
1 stiklinė -
Prieskoniai, kario,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkintą vištieną išmaišykite su kiaušiniu, piene išmirkintu batonu, majonezu.
Pagardinkite prieskoniais.
Šlapiomis rankomis suformuokite mažus kepsnelius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Patiekite su mėgstamu garnyru ar padažu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...