
300 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
70 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (milteliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Patiekti su bulvių koše ir keptais grietinėje pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta apkepinta vištiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Keptas viščiukas
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos apkepas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Antis Velykų stalui
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos apkepas
-
Antis su grybų įdaru
Kijevo kotletai kitaip

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
300 gramų -
Duona, balta,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas,
70 gramų - Druska
-
Paprika, milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtas bulves ir nuluptus svogūnus sumalti mėsmale ir sumaišyti su mėsa, kiaušiniu, druska ir vandenyje (galima ir piene) išmirkyta duona. Iš masės formuoti kotletus, o į vidurį įdėkite gabaliuką sviesto, pabarstyto paprikos milteliais. Suformuotus kotletus apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekti su bulvių koše ir keptais grietinėje pievagrybiais.
Komentarai (17)
-
NIJOLE.
2018-11-20 08:56
TIKRAI PABANDYSIU.LABAI MEGSTU GAMINTI KAZKA NAUJO.ACIU JUMS.
-
Sanra
2018-09-11 12:21
Dar ir kokia sąmonė - ir pigiau nei klasikiniai, ir vaikučiams patogiau tokius valgyti :)
-
olga
2018-09-04 18:57
nesamone
-
Silva
2018-07-26 20:54
Ačiū Jums
-
Ona
2018-03-17 12:09
Labai paprasta.Pabandysiu
-
Taura
2018-03-15 13:31
Gaminau sendien su vistienos farsu , kad nebutu labai skyst i farsa idejau sauksta dziuveseliu ir taip pat dar pagardinau dziovintom petrazolem , o i suktinukus pridejau surio. Gavosi super !
-
vikki
2017-06-16 19:40
Nu Kijevai KITAIP manau tinka pavadinimas as darau su vistiena paprastus kijevus daznai kaip ir reike bet sendien darau sveciams siuos ir ziuresim kas gausis! as butinai dar dadesiu cesnako ir zoleliu tuo paciu gal net piri-piri arba chilli! :))) ir su grybu, grietines ir balto vyno padazu.
-
ech
2015-05-25 09:18
Na nejuokinkit,Migle, Kijevo kotletu net nekvepia,o svarbiausia išmokite viską vadinti savo vardais.Jūsų gaminį gal pavadičiau,tarybinių laikų suktinis,(dėl sudėties).
-
Zirafa :)
2015-04-06 18:58
As gaminu dabar. Atrodo visai nieko, tik I ta mase siulau deti ne 1 kiausini, o 2. Man kai pabandziau apversti, man sie kotletai subliusko ir prarado grazia pradine forma. Ir svogunus dejau 2 vidutinio dydzio, per daug jauciasi :/
-
Zirafa :)
2015-04-06 18:20
As gaminu dabar. Atrodo visai nieko, tik I ta mase siulau deti ne 1 kiausini, o 2. Man kai pabandziau apversti, man sie kotletai subliusko ir prarado grazia pradine forma. :)