
Aštri vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
12 vienetų | vištų šlaunelės (be kaulų ir odos) |
5 vienetai | bulvių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
1 žiupsnelis | gyros prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
2.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
3.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos pilavas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Maltos vištienos kebabas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Skanioji vištytė
-
Vištiena su traškia plutele
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena grybų padaže
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištiena su daržovėmis
Aštri vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos,
12 vienetų -
Bulvės,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Itališkas žolelių mišinys,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis -
Gyros prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...