Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
| 100 gramų | batonas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 40 gramų | razinos |
| 80 gramų | migdolai |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Lazanija su vištiena
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištienos blyneliai
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Kepta supjaustyta višta
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Keri viščiukas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos pyragas
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Batonas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Razinos,
40 gramų -
Migdolai,
80 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
