
Vištienos filė su grybų padažu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | bazilikas (kapoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
2.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena orkaitėje
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištiena garų puode
-
Kebabas
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Farširuota višta
Vištienos filė su grybų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Bazilikas, kapoti,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...