Vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 12 vienetų | bulvių |
| 8 vienetai | vištų sparneliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | jūros druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
| 1 žiupsnelis | mairūnas |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos sparnelius įtrinti prieskoniais ir dėti majonezą, gerai pamaigyti. Bulves nuskusti ir supjaustyti į 4-6 dalis.
2.
Viską dėti į kepimo maišą ir šauti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę.
3.
Kepti apie 1 val., po 45 - 50 min maišą prakirpti ir pradengti, jei norite traškesnių sparnelių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos sparneliai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Skanus viščiukas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kijevo kotletas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptas kalakutas
-
Traški vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su pupelemis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Vištienos sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
12 vienetų -
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Jūros druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištienos sparnelius įtrinti prieskoniais ir dėti majonezą, gerai pamaigyti. Bulves nuskusti ir supjaustyti į 4-6 dalis.
Viską dėti į kepimo maišą ir šauti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepti apie 1 val., po 45 - 50 min maišą prakirpti ir pradengti, jei norite traškesnių sparnelių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Justina
2017-09-24 14:43
Vandęns nereikia
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
