Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | paprika (įvairių spalvų) |
300 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | acto ( arba citrinos sultys) |
šiek tiek | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.
2.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
3.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
4.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
5.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.
6.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos pyragas su grybais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos juostelės su sezamu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- "Girta vištiena"
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Viščiukas folijoje
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Troškinta vištiena
- Antis Velykų stalui
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, įvairių spalvų,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, arba citrinos sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Krakmolas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...