
1 vienetas | vištos |
2 vienetai | obuoliai |
2 pakeliai | ryžiai (virti) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kebabas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antis su grybų įdaru
-
Kalakutiena su medumi
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Višta,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Ryžiai, virti,
2 pakeliai -
Česnakas,
4 skiltelės - Pipirai
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Karis
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištą gerai įtrinkite česnaku, druska, pipirais, kariu ir kmynais. Laikykite mažiausiai tris valandas, o geriausia marinuoti iš vakaro ir kitą dieną kepti.
Nupjauname obuolio žievelę, po to perpjauname per pusę, išskobiame ir supjaustome obuolį į kelias dalis bei sumaišome su virtais ryžiais. Pagardiname druska, pipirais, kariu ir įspaudžiame šiek tiek citrinos.
Įdarą sudedame į vištą ir užsiuvame. Tuomet vištą sutepame majonezu ir apšlakstome citrinos sultimis.
Kepimo skardą patepame aliejumi ir dedame vištą krūtine į dugną. Dedame į 210-230 laipsnių įkaitintą orkaitę. Į kitą skardą pilame vandenį ir dedame į orkaitės dugną. Vištą reikia kepti ne mažiau kaip 3 val. Dažnai tikrinkite skardą su vandeniu ir vis įpilinėkite. Kepdami vištą, dažnai apšlakstykite jos išsiskyrusiomis sultimis. Vartokite su orkaitėje keptomis bulvėmis ir obuoliais bei daržovėmis.
Komentarai (2)
-
gerai
2018-12-17 08:58
kad ne 3paras paras o valandas kepti reikia