Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos krūtinėlė
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Vaisiais įdaryta višta
- Kalakuto šlaunelės
- Koteltukai - rutuliukai
- Vištiena "afigiena"
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Vištiena su sojų daigais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Kalakutiena su medumi
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištienos kotletai su sūriu
- Traškūs vištos sparneliai
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos kulšelės
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Šventiška žąsies krūtinelė
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...