
Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos blyneliai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Kijevo kotletas
-
Antis, kepta aluje
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Maltos vištienos kebabas
-
Grilyje kapta vištienos filė
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...