
Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Rūkytas kalakutas
-
Višta rankovėje
-
Vištienos apkepėlė
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Irmos paukštiena patale
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Troškintos vištų blauzdelės
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...