Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 500 gramų | vištienos filė |
| 400 gramų | briuselio kopūstai |
| 500 mililitrų | pienas |
| 50 gramų | sviestas |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos šašlykas
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Aštri vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Keptos kurapkos
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Briuselio kopūstai,
400 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ronaldas
2017-12-19 13:16
Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
