Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | vištienos filė |
400 gramų | briuselio kopūstai |
500 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su aštriu padažu
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Troškinta vištiena
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Vištiena su čili
- Vištiena su grietinelės padažu
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Bulvių košė su vištiena
- Kepti vištienos sparneliai
- Kalakutiena su medumi
- Traški vištiena
- Vištienos apkepas
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Briuselio kopūstai,
400 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ronaldas
2017-12-19 13:16
Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...