10 vienetų | vištų blauzdelės |
6 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Blauzdelės su raudonėliais
- Ant grotelių kepta višta
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kalakutiena su medumi
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Vištienos šašlykas
- Vištiena su apelsinais
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos apkepas
- Antis, kepta aluje
- Sultingas vištienos kepsnys
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kepta žąsies kulšelė
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Citrininė višta
- Saldžiarūgštė vištiena
Troškintos vištų blauzdelės
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
10 vienetų -
Morkos,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min.
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
Komentarai (13)
-
Hata
2016-03-15 18:33
Tai bl cj vanduo ir miltai bus
-
gitana
2015-03-17 16:28
Tai kada bus parasyti produktai kukuliams...mes visi laukiam ..kukuliu..kukuliu..
-
Vida
2011-06-22 15:32
man norėtųsi prie šio patiekalo padažo, bet ir aš nesupratau iš ko tie kukuliai. Juk receptūroje nenurodyti produktai kukuliams... :-)
-
Tigre
2009-05-26 21:44
matyt pamirso uzrasyti kukuliams skirtus produktus :-D :-D %-)
-
Inis
2009-05-25 14:44
buciau darius,bet tikrai eaisku kokie cia kukuliai,mesos? :ne:
-
EGLE
2009-05-25 11:16
grietines tirstumo kukuliai....hm...
-
EGLE
2009-05-25 11:15
grietines tirstumo kukuliai....hm.... :nezinau:
-
Ramunė
2009-02-18 17:21
Kiek suprantu, čia turėtų būti tešlos kukuliukai. Gal vietoj garnyro... :nezinau:
-
Ingita
2009-02-18 17:10
nelabai aisku apie kokius kukuliuskalbama... :-D