
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
2.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininė višta
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Keri viščiukas
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Virta apkepinta vištiena
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su bulvių koše
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kepta antis su obuoliais
-
Keptas tetervinas
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Kijevo kotletas
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Kristina
2019-08-29 22:18
Lengva ir gardu butinai isbandisiu
-
[email protected]
2016-02-02 22:46
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...