Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
2.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištienos krūtinėlė
- Vištienos suktinukai
- Keptas kalakutas
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Prancūziški kotletai
- Ant grotelių kepta višta
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Keptas ančiukas
- Sojų marinatas vištienai
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Višta vyne
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos filė šašlykas
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Kristina
2019-08-29 22:18
Lengva ir gardu butinai isbandisiu
-
[email protected]
2016-02-02 22:46
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...