Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | vištiena (filė) |
2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištiena su apelsinais
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta antiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Šventiniai drebučiai
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištiena su ananasais
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...