Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.
Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 gabalai | vištiena (filė) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
| 3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Irmos paukštiena patale
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos pyragas
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kepsniukai
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
