Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.

Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | vištiena (filė) |
2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su daržovemis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos apkepas
-
Kepti viščiukai
-
Citrininė višta
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kiniški sparneliai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su persikais ir kariu
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...