Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 vienetai | vištienos filė |
| 150 gramų | fermentinio sūrio |
| 150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
| 150 gramų | konseruovtų ananasų |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletas
-
Aštrūs sparneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena su paprika po garų
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepti viščiukai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Sparneliai su kariu
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Farširuota višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antis su apelsinais
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
