
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | vištienos filė |
150 gramų | fermentinio sūrio |
150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
150 gramų | konseruovtų ananasų |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Farširuotos blauzdelės
-
Naminis šnicelis
-
Višta su apelsinais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištiena ant druskos
-
Aštri vištiena
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...