Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)

„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | druska |
150 gramų | bulvytės fri |
1 vienetas | morkos (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena meduje
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Keptas tetervinas
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos kepsniukai
-
Viščiukas citrininis
-
Įdarytos paprikos
-
Kepta antienos file
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos kotletai su slyvomis
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...