Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | vištienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 0.5 vieneto | paprika |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | bulvytės fri |
| 1 vienetas | morkos (virtos) |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištienos file kepsnys
-
Troškinta vištiena
-
Blauzdelės grilyje
-
Įdaryta velykinė antis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Koteltukai - rutuliukai
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
