Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)

„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | druska |
150 gramų | bulvytės fri |
1 vienetas | morkos (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai paprasti koldūnai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Skanioji vištytė
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Šventinis kalakutas
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...