Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Vištienos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
600 gramų | vištienos filė |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Įdaryta antis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta antis su apelsinais
Vištienos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
400 mililitrų -
Vištienos filė,
600 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nu bl bl
2015-01-12 16:25
Kas per nudebilėję žmonės šiais laikais? Pastoviai kabinėjasi tai prie grietinėlės, tai prie sviesto, tai prie majonezo. Baikit galų gale kišti savo trigrašį suknisti psichiniai vegetariniai anoreksikai. Neturite supratimo apie fiziologiją ir metabolizmą tai dinkit iš čia ir ėskit žolę savo kieme.
-
sitiek grietineles,nu,nu
2013-08-23 07:25
tik penėkis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...