Aštri vištiena su bulvemis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
4 skiltelės | česnakas |
50 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištiena supjaustyti nedideliais gabalėliais. Bulvės nuskusti ir supjaustyti pusiau. Pipirus supjaustyti žiedais.
2.
Vištiena įtrinti su druska bei pipirais. Prikimšti česnakais. Bulvės gardinti druska, pipirais.
3.
Į skardą dėti vištą, aplink bulvės. Apšlakstyti aliejumi. Ant vištienos pabarstyti pipirais. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Neįprasti kotletukai
- Troškintos kurapkos
- Filiukai pataluose
- Vištienos pyragas su grybais
- Pikantiškas troškinys
- Troškinys čenachinėse
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Vištienos plovas
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Šventinis kalakutas
- Kalakutienos pjausniai
- Aluje keptas viščiukas
Aštri vištiena su bulvemis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena supjaustyti nedideliais gabalėliais. Bulvės nuskusti ir supjaustyti pusiau. Pipirus supjaustyti žiedais.
Vištiena įtrinti su druska bei pipirais. Prikimšti česnakais. Bulvės gardinti druska, pipirais.
Į skardą dėti vištą, aplink bulvės. Apšlakstyti aliejumi. Ant vištienos pabarstyti pipirais. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...