
Aštri vištiena su bulvemis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
4 skiltelės | česnakas |
50 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištiena supjaustyti nedideliais gabalėliais. Bulvės nuskusti ir supjaustyti pusiau. Pipirus supjaustyti žiedais.
2.
Vištiena įtrinti su druska bei pipirais. Prikimšti česnakais. Bulvės gardinti druska, pipirais.
3.
Į skardą dėti vištą, aplink bulvės. Apšlakstyti aliejumi. Ant vištienos pabarstyti pipirais. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos pilavas
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos kotletukai su varške
Aštri vištiena su bulvemis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena supjaustyti nedideliais gabalėliais. Bulvės nuskusti ir supjaustyti pusiau. Pipirus supjaustyti žiedais.
Vištiena įtrinti su druska bei pipirais. Prikimšti česnakais. Bulvės gardinti druska, pipirais.
Į skardą dėti vištą, aplink bulvės. Apšlakstyti aliejumi. Ant vištienos pabarstyti pipirais. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...