![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepsnys su persikais ir majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kalakutiena (file) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS (Provansalis)) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
50 gramų | džiūvėsėliai |
4 vienetai | persikai (konservuoti (puselės)) |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
2.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
4.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos plovas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos suktinukai
-
Višta vyne
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Kepsnys su persikais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kalakutiena, file,
300 gramų -
Majonezas, VILNIUS (Provansalis),
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Persikai, konservuoti (puselės),
4 vienetai -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...