Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!
Vištiena saldžiarūgščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | medus |
3 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
šiek tiek | krakmolas |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Kepta žąsies kulšelė
- Kijevo kotletas
- Vištienos pyragas
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Viščiukas tabaka
- Vištienos šašlykas
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Makaronai su vištiena
- Vištiena su kopūstais
- Neįprasti kotletukai
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Filiukai pataluose
- Vištiena su skrebučiais
- Vištienos pilavas
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kebabas
- Kepta šventinė žąsis
Vištiena saldžiarūgščiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Medus
-
Sojos padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Krakmolas
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...