Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!

Vištiena saldžiarūgščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | medus |
3 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
šiek tiek | krakmolas |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Makaronai su vištiena
Vištiena saldžiarūgščiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Medus
-
Sojos padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Krakmolas
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...