
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Višta vyne
-
„Saulytė“
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištiena jogurto marinate
-
Viščiukas citrininis
-
Filiukai pataluose
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Aštri vištiena
-
Keptos kurapkos
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištiena su ryžiais
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...