
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė
-
Viščiukas folijoje
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Citrininė višta
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištienos pyragas
-
Keptas ančiukas
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta antiena
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištų blauzdelės
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...