Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kurapka |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena su daržovemis
-
Įdaryta antis
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Kepta šventinė žąsis
-
Virta apkepinta vištiena
-
Antis Velykų stalui
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepta vištiena
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Kalakutienos pjausniai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Maltiniai su kaparėliais
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
