
Višta, įdaryta vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
0.5 stiklinės | razinos |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 vienetas | bananai |
250 gramų | majonezas |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | vištiena |
125 gramai | ryžiai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautą įdarą prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena pietums
-
Vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aštri vištiena
-
Kepta antienos file
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kukuliai
Višta, įdaryta vaisiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vištienos
-
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Bananai,
1 vienetas -
Majonezas,
250 gramų -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Vištiena,
1 vienetas -
Ryžiai,
125 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautą įdarą prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Almina
2014-04-02 18:23
na aš taip pat pasninkauju :), idėsiu ir žuvies patiekalu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...