Vištienos file įtrinti česnaku, pabarstyti vištienos prieskoniais. pipirais bei druska. Tada apkepti krūtinėlės kepsnius karštame aliejuje ant didelės ugnies ir perdėti į kepimo skardą ant gražiai supjaustytų apelsino griežinukų bei pašauti į įkaitintą orkaitė 30 minučių.
Skanaus.

Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 | vištiena (krūtinėlė) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (vištienai) |
1 vienetas | apelsinų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas (trinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos plovas
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Kalakutiena su medumi
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kijevo kotletas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, krūtinėlė,
4 -
Prieskoniai, vištienai,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Česnakas, trinti,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file įtrinti česnaku, pabarstyti vištienos prieskoniais. pipirais bei druska. Tada apkepti krūtinėlės kepsnius karštame aliejuje ant didelės ugnies ir perdėti į kepimo skardą ant gražiai supjaustytų apelsino griežinukų bei pašauti į įkaitintą orkaitė 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Arvydas
2015-12-08 18:14
Butinai rytoj isbandysiu
-
Neringaite
2015-07-15 18:02
Kepiau tik ne vistiena, o kiauliena. I skardele dar ipyliau vandens, kad pusiau apsemtu mesyte. Super! Sultinga, skanu!
-
nmmm
2015-04-11 22:03
Y folija akepus ydeti apelsinus is abieju pusiu tada skanu tikrai
-
mmm
2015-01-07 17:45
Pati vištiena sultinga, bet apelsinų visai nesijautė :( Daugiau nebekepsiu.
-
šefas
2015-01-04 17:12
Tai kas iš tos filės gausis,kaip dar 30min pašausi i orkaitę. Jei nori kad būtų sultinga,pakanka 5-10min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...