
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | vištienos krūtinėlės |
300 gramų | varškės sūris |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | kmynai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
2.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
3.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
4.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su abrikosais
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Višta ispaniškai
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Keptas ančiukas
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
800 gramų -
Varškės sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...