Vištiena svogūnų ir krapų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (švelnios) |
50 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Kepta šventinė žąsis
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištienos apkepėlė
- Apelsinų marinate kepta višta
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Paukštiena su pievagrybiais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Anties šlaunelės
- Aštri vištiena su bulvemis
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Vištienos filė kepsnys
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Netikras zuikis su vištiena
Vištiena svogūnų ir krapų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios, švelnios,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sultinys,
50 mililitrų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...