Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti grūstuvėliu.
Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos).
Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis.
Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.

Prancūziški kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (krūtinėlės) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta kurapka
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Kepta vištiena
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Įdarytos bandelės
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Traški vištiena
Prancūziški kotletai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti grūstuvėliu.
Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos).
Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis.
Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
edita
2015-01-12 19:06
dar nebandziau reiks pabandyt atrodo skaniai
-
edita
2014-03-25 19:37
is kur atsirado sitie nuostabus kotletai? tai fantastika super gera ir sakanu!
-
giulija
2014-03-25 19:34
nelabai sugebejau padaryti
-
(anonimas)
2010-12-08 17:23
:bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...