
Kalakukas ant iešmelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
400 gramų | persikai |
šiek tiek | prieskoniai |
20 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | daržovės (garnyrui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant iešmelių krūtinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelėmis, padruskinkite, apšlakstykit aliejumi ir kepkit orkaitėje apie 20 min. Bulvės turėtu sumikštėti, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta supjaustyta višta
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su abrikosais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Kalakukas ant iešmelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
600 gramų -
Persikai,
400 gramų - Prieskoniai
-
Alyvuogių aliejus,
20 mililitrų - Daržovės, garnyrui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant iešmelių krūtinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelėmis, padruskinkite, apšlakstykit aliejumi ir kepkit orkaitėje apie 20 min. Bulvės turėtu sumikštėti, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...